Är du artist, musiker, ljudtekniker, kulturarbetare? Har du ett band eller bedriver du företag inom show business, musikunderhållning eller ljud/ljussättning?  Då har du kommit rätt!

Är du artist, musiker, ljudtekniker, kulturarbetare? Har du ett band eller bedriver du företag inom show business, musikunderhållning eller ljud/ljussättning?

Då har du kommit rätt!

Om du behöver någon med förståelse för musikbranschen

I mitt kundnätverk har jag flertalet musiker, konstnärer, kompositörer m fl som jobbar inom artistisk verksamhet. Jag har under åren skaffat mig kunskap och svar på frågor angående vanliga problem som uppstår när man vill starta, har startat eller bedriver en sådan verksamhet.

Det kan till exempel vara svårigheter med vilken momssats det ska vara på olika arrangemang, gig eller tjänster? Vilka inköp är avdragsgilla för musiker? Vad glömmer man oftast bort att räkna in i sitt företag och hur man går tillväga om man köpt instrument och liknande innan man startade sitt företag? Hur gör man om man delar en studio med andra musiker? Är det svårt att dela upp kostnaderna i bandet när ni kör gig på hemmaplan eller är ute på turné? Vad ska man tänka på när man har en firma, kör några gig om året och har en anställning vid sidan av? 

Jag hjälper dig med alla dessa och flera frågor.