Prioritera din tid rätt -
ta hjälp av Admincoachen på ett lätt sätt!

 

Om vi ska vara ärliga så är bokföring inte något som majoriteten av företagare jublar för att sätta sig in i och att göra. Det sätts oftast åt sidan och känns mer som ett nödvändigt ont än något man prioriterar högt på sin ”att göra”-lista. Vi är alla experter på olika saker och borde lägga ner vår dyrbara tid på att göra det man gör bäst. Admincoachen garanterar att sköta din bokföring på ett effektivt och korrekt sätt, så att du kan fokusera på din verksamhet och det du helst vill syssla med.

Admincoachen erbjuder flera tjänster inom redovisning som anpassas efter dina behov. Allt ifrån enskilda insatser till löpande arbete. Du kan få hjälp med alla olika moment som ingår i att sammanställa din bokföring och bokslut. 

Att förstå siffror och bokföring är inte helt lätt. Därför ingår det att du får förklarat på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur din bokföring och bokslut kan tolkas. I priset ingår det också att jag håller mig uppdaterad med nya redovisningsregler, skattelagar och digitala hjälpmedel som kan underlätta för dig som egenföretagare. Jag har kompetens inom flera olika bokföringsprogram kan rekommendera vilka som är bra för just dig om du vill sköta din löpande bokföring eller fakturering.


Mindre företag - fast pris

Den främsta oron med att ta hjälp av en redovisningsbyrå är hur mycket det kommer att kosta vid årets slut. För mindre företag erbjuder jag därför ett fast pris med olika paket beroende på hur många verifikat (kvitton, fakturor osv) bokföringen innehåller. 

För att få fast pris så krävs det att du själv fakturerar dina kunder under årets gång. Du behöver också ha ett fullständigt underlag att överlämna till mig med kontoutdrag, kvitton, kund- och leverantörsfakturor. 

Jag hjälper dig självklart vid start med de grundläggande principerna för hur underlaget ska se ut och hur du kan fakturera. Ifall du inte vill sköta din fakturering själv kan jag givetvis göra detta till extra kostnad.

Du är välkommen oavsett verksamhet, nystartat eller ej. Jag bjuder på det första mötet så att du ska få en chans till att förstå hur det kan fungera.

 

Olika upplägg:
 

Small - Admincoachen ger dig råd/tips på avdrag, svarar på frågor och hjälper dig när du kör fast med bokföringen och deklarationen.

Medium - Du sköter din egen bokföring, jag kontrollerar underlaget och sammanställer ett årsbokslut och deklarerar. 

Large - Du lämnar över allt underlag till mig, jag sköter resten. Enkelt, bekvämt och smidigt.


Tjänster som erbjuds:

  • Löpande bokföring

  • Kundreskontra

  • Leverantörsreskontra

  • Löneadministration

  • Periodisk sammanställning

  • Skattedeklarationer

  • Momsrapportering

  • Resultat- och balansrapporter


Bokslut och årsredovisningar
Inkomstdeklarationer
Ekonomisk analyser
Personalfrågor
Rådgivning
Allmän administration

Löpande timpris

440 kr + moms/timme. 


Exempel på fastpris till mindre företag:

 

För upp till 100 verifikat/händelser (kvitton, fakturor osv) i ditt företag inkl bokföring, avstämningar, momsrapportering och inkomstdeklarationen.

3000:- /år + moms. 

 

För upp till 200 verifikat/händelser (kvitton, fakturor osv) i ditt företag inkl bokföring, avstämningar, momsrapportering och inkomstdeklarationen.

5000:/år + moms.