Få enkla svar på svåra frågor

Spenderar du mycket tid på administration och bokföring? Tar det mycket fokus ifrån vad du egentligen vill göra och jobba med? Är det svårt att förstå allt som har med din redovisning att göra?

Oavsett om du befinner dig i början eller mitt i din karriär som egenföretagare så finns det säkert frågor du brottas med. Därför erbjuder jag coaching per timme för att du ska få enkla svar på ofta komplexa frågor. Jag finns till hands när gratiskurser, videoinstruktioner eller informationsfoldrar inte räcker. När du behöver personlig hjälp och råd utifrån dina specifika behov. Alla kan bedriva och sköta sin administration, det gäller bara att hitta de verktyg och tillvägagångssätt som passar dig bäst.  

Arbetar du t ex hemifrån eller har du ett kontor där du bedriver din verksamhet? Är du ofta på resande fot? Beroende på hur du arbetar bäst finns det också administrativa lösningar som passar dina vanor och kan hjälpa dig få bättre ordning på dina papper. Vet du t ex att det finns appar som kan underlätta i ditt kvittokaos? Eller att det finns flera tänkbara verktyg som kan hjälpa dig sköta din administration ”on the go”? 
Jag hjälper dig få till rutiner som gör att alla siffror blir rätt från början. 

 

Pris

440 kr + moms/timme.